Fotoliul de masaj este o soluţie nu doar un accesoriu

Deoarece sunt blânde şi plăcute cu spatele, fotoliile de masaj Tokuyo sunt recomandate în cazul în care aveţi probleme cu coloana vertebrală. Un fotoliu Tokuyo nu este doar un accesoriu pentru acasă, el vă ajută să vă îmbunătăţiţi postura corpului şi calitatea vieţii.

Contactaţi-ne pentru orice întrebare

Investiţia într-un fotoliu de masaj Tokuyo trebuie să vă aducă satisfacţii. Pentru orice întrebare legată de fotoliul de masaj achiziţionat aşteptăm să ne contactaţi. Veţi fi asistaţi de persoane avizate din cadrul companiei Komoder care vă vor răspunde pertinent la întebări. Orice întrebare legată de întreţinerea fotoliului de masaj sau despre utilizarea lui este bine venită.

service-tokuyo-1
service-tokuyo-2

Cum facem reparaţii şi service?

Ne vom (re)deplasa la dvs. în cazul în care consideraţi că fotoliul dvs. are vreo problemă. Ne asumăm produsul şi garanţia Tokuyo şi ne vom ocupa de montajul fotoliului pentru toţi clienţii care aleg un fotoliu de masaj Tokuyo. Transportul spre dvs. este asigurat de către Komoder, iar manualul de utilizare în limba română este furnizat împreună cu certificatul de garanţie, factura şi documentul de transport.

De ce să alegeţi Tokuyo?

Alegeţi fotoliile Tokuyo deoarece se livrează corespunzător, sunt asigurate, se montează gratuit de către Komoder şi orice defecţiune se rezolvă în regim de urgenţă.

Asigurăm 36 de luni de garanţie
Ne ocupăm de montajul şi manipularea fotoliului
Materialele şi cusăturile fotoliului sunt rezistente şi de calitate
Fotoliile nu produc zgomot şi nu au consum ridicat de electricitate